Forum / About Skiing

ski la sureanu=organizare de tot r****ul


A topic about Sureanu .
 

am fost la ski la Sureanu.O experienta pe care nu o sa o repet in curand
1.Drumul nu a fost curatat pana la ora 11 cand am intalnit primul utilaj de deszapezire, asa ca am stat dupa fiecare autovehicul care s/a blocat in nameti
2.la teleski e o coada sub forma de gramada ,unde nu exista nici o ordine , care apuca primul. lipsa de educatie , bun simt, si in primul rand lipsa de profesionalism din partea organizatorilor, partiile slab intretinute/ o fasie batuta cu ratracul,
3Lipsa indicatoarelor pt pensiuni, sau putin vizibile,drumurile de acces catre ele necuratate, iar preturile ca de 4 stele, la unele/Bellamy/ cu toate ca daca se ia curentul electric nici apa nu ai sa te speli pe maini.La 4 stele e obligatoriu sa dispui de un generator.Asa ca am plecat acasa dezamagita cu toate ca zapada a fost minunata , dar oamenii si organizarea nu.mai invatati de la altii dragilor daca doriti sa va afirmati in turism si mai ales intr/un domeniu ca sporturile de iarna.Telescaunul nu functiona zic organizatorii din cauza vantului, dar asta inseamna ca nu au achizitionat o instalatie sigura , daca ea mai mult sta decat functioneaza.asa ca pa Sureanu si pe curand.

susana magyari (22/01/2012 07:23) | REPLY »

 

totala lipsa de profesionalism. am sunat de dimineata la numerele de pe site sa-i intreb daca functioneaza instalatiile,iar raspunsul a fost afirmativ.
dupa un drum de 2 ore din sebes, bun pana la sugag, prost pana la oasa si forestier dar practicabil pana la partie am ajuns si am constatat ca partia este inchisa.
raspunsul muncitorilor de la partie a fost ca "ploua si se strica zapada"

Razvan (24/12/2012 22:25) | REPLY »

 

Cea mai frumoasa experienta! Am fost we-ul trecut, zapada a fost superba, deloc artificiala, instalatiile au functionat fara pb, personalul amabil si saritor, iar peisajul incredibil, nu-ti vine sa mai pleci acasa! E o regiune in care natura nu a fost inca distrusa de civilizatie, cu un aer mai "salbatic", pe gustul iubitorilor de munte :) Drumul e intr-adevar lung si nu e asfaltat pana la domeniu, dar cu lanturi se circula multumitor, din punctul meu de vedere a meritat, o sa merg din nou saptamana aceasta.

roxana (19/02/2013 10:56) | REPLY »

 

Am fost si 2 de doua ori anul acesta, venind din Bucuresti. Drumul prost (Sebes- Sugag) dar nu e vina celor de la partie. Daca vi se pare prost mergeti la Voineasa, sa vedeti ca se poate si mai rau. Drumul in zona este de vis: zapada munte si brazi plini de zapada.
Partiile ok, oameni foarte civilizati v-a-v de Valea Prahovei sau Voineasa ski.
Preturile la cazare foarte mari ! daca ar fi fost mai ieftin poate am fi stat mai mult.

Amalia (08/03/2013 16:35) | REPLY »

 

buna stie careva daca se schiaza wekendul acesta la sureanu 15-16 martie 2014

horea (13/03/2014 14:08) | REPLY »

 

Zona superba chiar incredibil de frumoasa. Partie prost intretinuta. Bine ca bate vantul destul de puternic ca altfel ar fi dezastru.Pe partia rosie care coboara din varf pe o portiune mare sunt stanci. Totul incepe frumos iar pe urma daca ai viteza iti distrugi schiurile.
Unii angajati sunt niste jeguri! Cel de la teleski a dat cu piciorul intr-un tip pentru ca a cazut de doua ori la urcare. Ar trebui educati angajatii ca datorita clientilor iau un ban. Ar trebui trimis la partia din Toplita sa invete civilizatie, bun simt si amabilitate!!!

david (22/01/2015 06:52) | REPLY »

 

Din ce citesc pe aici,am impresia ca este tara lui papura Voda.preturi asemanatoare cu cele din tara au sik cei din Austria.din cauza cozilor care se formeaza la teleski/scaun,prefer sa merg in austria si sa mai merg si la un SPA.Corect .....drumul este mai lung dar merita

vivi (23/01/2015 11:02) | REPLY »

 

Merg foarte des la Sureanu datorita partiilor diversificate si bine intretinute. Nu stiu cum alti au nimerit partiile nebatute cand, eu, aproape in fiecare weekend am fost acolo si am gasit partiile batute. Si in acest weekend, azi dimineata, dupa ce ieri partiile aratau impecabil, au fost batute din nou. In privinta personalului, chiar nu cred ca sunt mitocani, din contra, sunt destul de amabili, iar informatiile pe care le dau sunt reale. Nu isi permit sa minta intucat zboara afara. Eu dau mereu telefon inainte de a pleca la Sureanu si informatiile se confirma. Inclusiv despre drum de care se ingrijesc tot cei de la Sureanu, chiar daca nu e de datoria lor, dar in interesul lur si nu numai. Pentru cei interesati, nr de tel. este 0258 738121. Mai gasiti informatii si pe saitul lor - Domeniul schiabil Sureanu. Intr-adevar "statiunea" este noua iar lipsa investitorilor se simte asupra preturilor la cazare. Drumul este asa cum este, dar neghiobia multor conducatori auto fac aceste blocaje si implicit intarzieri, dar trebuie sa intelegem toti ca mergem la MUNTE nu la mare, asa ca lanturile sunt indispensabile. La Straja e astfalt pana sus (e adevarat cu multe gropi) dar tot e nevoie de lanturi ca si acolo am prns cand nu au curatat. Mai avem putina rabdare - am auzit astazi ca ar fi fost la masuratori si anul acesta se vor apuca de drum. Sa ne vedem pe partie!!!

Vasile (15/03/2015 20:50) | REPLY »

 

Buna. Cine ma poate ajuta sa imi spuna in ce conditii sunt partiile la Sureanu? Cum e drumul pan acolo? Eu venind din Buc. Mersi si astept raspunsurile voastre :)

Andreea (05/01/2016 17:35) | REPLY »

 

multam de informatii; e 2017, au facut drumul?
noroc

unus (31/01/2017 03:37) | REPLY »

 
Page: 1, 2

Your Reply:
Last News:

01/02/2020:

A book about history of skiing in Romania

This book is a history of skiing in Romania, from one hundred years ago.Buy it ... read more »

24/12/2019:

Poor Ski Conditions for the Holidays

Unfortunatelly many of the resorts that had slopes open had to close them ... read more »

11/12/2019:

2019-2020 season prices updates

We started to update the ski passes prices for the Romanian ski resorts. At this ... read more »

 
More News »